Miriam Donders

Oprichter FMD+

Fysiotherapie Miriam Donders

De naam FMD+ is afgeleid van de oprichter van Fysiopraktijk Miriam Donders.

Toen Miriam op 15-jarige leeftijd een behandeling voor haar knie onderging, wist ze het zeker; zij wilde zelf ook fysiotherapeut worden. Haar droom werd werkelijkheid toen ze na haar studie Fysiotherapie op 1 november 1993 haar eigen praktijk aan huis opende. Tien jaar lang werkte Miriam alleen, totdat in 2003 zich de mogelijkheid aandiende om te verhuizen en uit te breiden. Na een aantal omzwervingen heeft de praktijk zich gevestigd op twee locaties die recht doen aan haar visie. De praktijken in Rheden en Huissen stralen de sfeer uit van professionaliteit met een persoonlijke touch, een belangrijk detail voor een kopje koffie of thee.

Miriam Donders

Master Manuele Therapie

Pluspraktijk

Samen met haar zakelijk en levenspartner Patrick van Dijk, heeft Miriam de praktijk kunnen laten groeien tot een begrip in de regio. Door Patrick’s steun en harde werk kon Miriam ondertussen haar Master in de manuele therapie behalen. Maar daar bleef het niet bij. In al die jaren is Miriam zich blijven ontwikkelen en specialiseren en heeft ze samen met Patrick handen en voeten gegeven aan haar visie op het gebied van gezondheid. Het volledige team is samen dagelijks bezig om verder te bouwen aan die visie en zich te richten op de toekomst. Die ontwikkeling en beweging is voor Miriam altijd de drijfveer geweest voor het beroep van fysiotherapeut. Het is een prachtig vak wat letterlijk altijd in beweging is en meebuigt met de vraag van alle tijden.

De plus in onze naam staat niet alleen voor onze erkenning als PlusPraktijk. Het staat ook voor onze holistische visie op het gebied van gezondheid. Dat lijkt misschien zweverig, maar is eigenlijk heel concreet. Een lichaam bestaat uit meer dan spieren en botten en een geest die bepaalt hoe je je voelt. Zowel je fysieke als mentale conditie worden beïnvloed door je eigen welbevinden en hoe je in de omgeving past waarin je leeft. Als dit allemaal in balans is draagt dat bij aan je gezondheid en je kwaliteit van leven.

Fysiotherapie is een prachtig vak wat letterlijk altijd in beweging is en meebuigt met de vraag van alle tijden.